• WVV’34 voor halve finale naar Delden: “Kansen benutten”

  WVV’34 en sv Delden staan voor één van de belangrijkste wedstrijden van het seizoen. De winnaar kan zich namelijk opmaken voor de finale voor promotie naar de 2e klasse. Één keer eerder gebeurde dit ook voor de Hengeveldenaren. Een beslissingswedstrijd voor promotie naar de 2e klasse in 2013 werd destijds gewonnen van PAX, waarop een waar volksfeest ontaarde in het kerkdorp. Of het zondag ook zo’n vaart loopt is nog allerminst onzeker. Enkele weken terug troffen beide ploegen elkaar ook. Toen ging WVV’34 met grote cijfers onderuit op het eigen veld (1-4).

  We vroegen vedette Mahmoud Jaafil naar het treffen van zondag. De vorige keer leken jullie kansloos. Wat moet er nu anders om nu wel kans te maken? “Voor degenen die de wedstrijd hebben gezien en niet alleen de uitslagen bekijken, is het duidelijk dat we allesbehalve kansloos waren. De eerste vijf kansen waren van ons. Dat is precies wat morgen anders moet; we moeten onze kansen benutten. Delden was daarentegen wel efficiënt. Daarnaast weten we na twee wedstrijden nu waar Delden gevaarlijk is. Daar zijn we nu echt scherp op.”

  Is Robin Rikkert weer terug na een week aanwezigheid? En verder nog afwezigen behalve de langdurig geblesseerde Remi? Mahmoud: “Robin is teruggekeerd van zijn individuele trainingskamp in Turkije en heeft deze week weer met de groep getraind. Verder was de groep, op Remi na, compleet op de training.”

  Het duel in Delden begint om 14.00 uur en kom op tijd, want vol is vol!

   

  Bron: www.wegdamnieuws.nl