WVV wint lastige uitwedstrijd bij Rood Zwart met 1-2
zaterdag, 14 april 2018 11:53

WVV wint lastige uitwedstrijd bij Rood Zwart met 1-2

WVV speelde donderdagavond op sportpark De Scheetheuvel in Delden de inhaalwedstrijd tegen Rood Zwart. De vele supporters die naar Delden waren gekomen zagen dat WVV het eerste half uur moeite had met de druk die Rood Zwart bood. Rood Zwart had een eerste kans, maar het doel werd echter niet gevonden. Ook WVV had in deze beginfase van de wedstrijd een prima mogelijkheid op de openingstreffer. Maar ook deze bal eindigde niet achter de doelman. Daarna gaf de koploper niet veel meer weg. Het was vervolgens WVV die het eerste doelpunt wist te scoren. In de 44ste minuut was het Remi Leferink die de bal snoeihard binnenkopte na een prima voorzet van Hamoudi Jaafil en liet daarmee de doelman van Rood Zwart kansloos. Ruststand: 0-1.

In de tweede helft gaf WVV niet veel meer weg. Na ruim een uur wist WVV wederom te scoren. Het was in de 68ste minuut Tom ten Breteler die wederom met een kopbal de 0-2 wist te scoren na een vrije bal van Remi Leferink. Rood Zwart probeerde nog wel wat weerstand te bieden, maar veel kansen leverde dit niet op. Toch wist de thuisploeg in de eindfase van de wedstrijd nog te scoren. Vlak voor de eindtijd was het Jesse Beukert die scoorde. De eindstand werd daarmee 1-2 en wederom boekte WVV hiermee belangrijke winst.

Trainer Roy Workel over de wedstrijd: “Het was een pittige wedstrijd. Rood Zwart begon met volle druk en daar hadden we wel veel moeite mee. Na die fase had Lars de mogelijkheid de 1-0 te scoren, helaas lukte dat niet. Daarna hebben we weinig weggegeven. We scoorden twee doelpunten uit een standaard situatie. Op het einde van de wedstrijd was het nog even moeilijk doordat Rood Zwart de aansluittreffer maakte. Het was van onze kant een degelijke en zakelijke overwinning. Daarnaast ook een belangrijke overwinning na de winst van afgelopen zondag. Er waren veel supporters aanwezig, supporters bedankt!”

Zondag gaat WVV op bezoek bij BSC Unisson. De wedstrijd start om 14.00 uur op sportpark de Zweede.

9874ac82 4124 49bf a5b3 f9328e174f67