Wedstrijdverslagen

Eerste punt voor WVV'34 JO17-2!
zondag, 12 november 2017 09:33

Eerste punt voor WVV'34 JO17-2!

Bij de wedstrijd van vorige week tegen BSC Unisson had ons team JO17-2 al goed voetbal laten zien en met 13 fitte spelers was er deze keer voor de wedstrijd tegen Twenthe JO17-3 zeker hoop op punten! 
Met versterking van Lars Broekkamp op goal reden we door een tropische strom richting Twenthe Goor.

Hoewel we licht rommelig begonnen, zat er al snel echt voetbal in het spel. Bijna elke actie uit het boekje werd toegepast en verdiend kwamen we dan ook op 0-1 door Maaike Legtenberg. We waren het doelpunt nog aan het vieren toen de tegenstander ons van onze dromen beroofde door gelijk te maken en vervolgens zelfs nog een voorsprong te pakken van 2-1. Dit was niet tof, dus met snot voor de ogen, maar vooral met mooi voetbal, kwamen we op 2-2 door Thijmen Blokhorst , toen werd het 3-2 en vlak voor rust maakte Rens Aarnink de gelijkmaker en gingen we met 3-3 de rust in. 

Tijdens de rust kwamen we tot de conclusie dat we gewoon erg goed waren, zowel op als buiten het veld. Dus met een goede dosis arrogantie en een buik vol thee gingen we voor deel 2!
We kwamen er echter snel achter dat we onszelf wel een beetje hadden overschat, Twenthe zette druk en hoewel het voetbal nog steeds goed was, slaagden we er helaas niet in om de 4-3 te voorkomen. 

Daarna gebeurde er heel veel van hetzelfde, met hier en daar een waterzak, een latje en een paaltje. De druk naar voren viel weg en we kwamen in de problemen.. Maar gelukkig door geweldig ingrijpen van de leiders...oh nee, van de spelers, kwam er toch weer druk naar voren. Hierdoor raakte Twenthe Goor het voetbal een beetje kwijt en met een prima gelijkmaker van Daan Tuinte eindigde de wedstrijd daardoor in 4-4! Een punt dus voor WVV'JO17-2! 

 

 

 

 

 

© 2018 WVV'34. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken