WVV'34 wint van TVO, maar nog geen titel!
maandag, 07 mei 2018 07:02

WVV'34 wint van TVO, maar nog geen titel!

Veel supporters waren naar Beckum gekomen om te kijken of het vandaag voor WVV'34 toch zou lukken om de titel binnen te halen. Behalve winst van WVV'34 1 zelf, moest ook GFC in het duel tegen SV Enter daarvoor punten laten liggen.

De openingsfase van het duel was relatief rustig, beide ploegen waren mede door het stroeve veld niet in staat om echt gevaarlijk te worden. Kleine kansjes waren de enige noemenswaardige momenten aan het begin. Erg spannend en aantrekkelijk was het spel dan ook niet. In de 42e minuut was het de echter wel TVO die scoorde. Wouter Assink was kansloos bij het schot en de 1-0 stond op het scorebord.

Lang kon TVO echter niet genieten van de voorsprong, want twee minuten later was het Tom ten Breteler die de 1-1 maakte. Dit was tevens de ruststand. GFC stond op dat moment al met 0-2 voor bij Enter en daardoor wisten de spelers van WVV'34 en de supporters aan de kant dat ondanks een mogelijke overwinning het kampioensfeest waarschijnlijk al uitgesteld ging worden naar donderdag.

Na rust moest WVV'34 wel meer laten zien en dat deden ze ook. Na een mooie aanval werd de 1-2 gemaakt door Lars Aarnink. De frustraties bij TVO liepen echter wel regelmatig op, waardoor Jorn van Laar, in de eerste helft nog verantwoordelijk voor de 1-0, in de 2e helft een rode kaart kreeg vanwege een natrap op Remi Leferink.

Mahmoud Jaafil viel in voor Hamoudi en maakte uiteindelijk de 3-1, wat ook de einduitslag was. Aangezien GFC met 1-3 van SV Enter heeft gewonnen, wordt het kampioenschap inderdaad nog even uitgesteld tot donderdag. A.s. donderdag heeft WVV'34 aan een gelijkspel genoeg voor de titel, heel veel succes heren!

Trainer Roy Workel over de wedstrijd:
De eerste helft speelden we aftastend en ging de wedstrijd gelijk op. De tweede helft kwamen we beter uit de kleedkamer en dat resulteerde in een prima tweede helft en een terechte overwinning voor WVV'34.