Oud papier inzameling

Oud papier inzameling

Per maandag 6 juli 2020 is de papierinzameling alsvolgt georganiseerd:

  • Bij huishoudens binnen de bebouwde kom van Hengevelde wordt het oud papier NIET opgehaald. Iedere vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur kan het oud papier gebracht worden bij Sportpark Ruperts Erve. Biedt elkaar 'Noaberhulp' en neem het papier van de oudere buren mee.
  • Voor het buitengebied is een ophaalschema gemaakt. Het ophalen is op maandag of op dinsdag. Eind 2020 zal geëvalueerd worden of deze werkwijze voor het buitengebied bevalt en in 2021 een vervolg gaat krijgen.

Klik hier om het ophaalschema buitengebied 2020 in te zien

  • Bij de Hengeveldse bedrijven wordt iedere 2 weken (in de even weken) op maandagochtend het papier opgehaald. Dit geldt voor de bedrijven op/aan de bedrijventerreinen, de Goorsestraat, de Diepenheimsestraat en een aantal bedrijven aan de rand van Hengevelde (deze laatste categorie bedrijven zjin door de Papierboys geïnformeerd).
  • Bij de Pellehof wordt iedere 2 weken (in de even weken) het papier opgehaald.

Voor het brengen van het papier zijn een aantal belangrijke uitgangspunten van toepassing:

  • Breng het papier alleen tijdens de openingstijden op vrijdag van 8.00 – 19.00 uur. Er is tijdens deze tijden altijd één van de Papierboys aanwezig.
  • Er is op het sportpark éénrichtingsverkeer van toepassing. Auto’s mogen alleen via de poort aan de Needsestraat inrijden en weer uitrijden mag alleen via de poort aan de Bretelerstraat. Er zijn spelende kinderen op het sportpark. Rijdt stapvoets en houdt u aan deze regels! 
  • U wordt verzocht het oud papier zelf in de container te deponeren. Graag compact verpakt aanleveren en lege dozen platmaken.

Bent u ondanks bovenstaande toch niet in staat zelf het papier te brengen naar Ruperts Erve neem dan contact op met Rob Geerlings, bereikbaar op tel. 06 – 37199320.

Dank namens de Papierboys van W.V.V.'34 

hoofdsponsor

Webshop kleding

kled

SECRETARIAAT W.V.V.'34

Monique Rotinklogo madebyMark Tuinte

Haaksbergerstraat 4 
7496 AX HENGEVELDE

secretaris@wvv34.nl 

Zoeken

Zoeken

Voetbalvereniging W.V.V.'34 | HENGEVELDE