Ongevallen en verzekering

Ongevallen en verzekering

LANGDURIGE BLESSURES

Ernstige blessures met het vermoeden van blijvend letsel/schade moeten zo spoedig mogelijk en in ieder geval binnen 2x24 uur gemeld worden bij de secretaris van de vereniging via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De verzekering is beperkt, zorg daarom persoonlijk voor een goede verzekering.

Het is belangrijk gezond om te gaan met je lichaam. Hiermee kan veel blessureleed worden voorkomen. Ben je door een blessure langdurig uitgevallen, dan kun je contact opnemen met de penningmeester voor een eventuele aanpassing van de contributie. De penningmeester zal hierbij de elftalleider raadplegen.

VERZEKERING

Spelende leden worden door W.V.V.’34 aangemeld bij de KNVB. Ten behoeve van de leden van de sectie amateurvoetbal heeft de KNVB voor haar leden een tweetal collectieve verzekeringen gesloten, te weten:

SCHADEMELDING

Indien je schade wenst te claimen, dan dien je het schadeformulier te downloaden van de KNVB website. Ook kun je contact opnemen met de secretaris van W.V.V.'34 via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

hoofdsponsor

Webshop kleding

kled

SECRETARIAAT W.V.V.'34

Monique Rotinklogo madebyMark Tuinte

Haaksbergerstraat 4 
7496 AX HENGEVELDE

secretaris@wvv34.nl 

Zoeken

Zoeken

Voetbalvereniging W.V.V.'34 | HENGEVELDE