Aanmelden / afmelden / wijzigen gegevens

Aanmelden / afmelden / wijzigen gegevens

Klik hier om je aan te melden

Aanmelden als lid van W.V.V.'34 doe je door hierboven te klikken. Je komt dan in het digitale aanmeldformulier. Vul dit formulier volledig in en verstuur de gegevens digitaal. Je krijgt direct een bevestiging in je mail en het aanmeldformulier wordt doorgestuurd naar de ledenadministratie van W.V.V.'34.. Dit formulier is tevens een machtiging voor de vereniging om je contributieverplichting te innen. 

PASFOTO (ALLEEN SPELENDE LEDEN)

Aan je digitale ledenpas dient een foto toegevoegd te worden. Je wordt verzocht deze zelf te maken en toe te voegen aan je digitale omgeving in de app van voetbal.nl. Ieder lid kan deze app downloaden en een inlogaccount aanmaken. Je kunt daarna in de app zelf aangeven of je je foto geheel, gedeeltelijk of niet zichtbaar wilt hebben. Wij stimuleren zoveel mogelijk zichtbaarheid van de foto's.

WIJZIGEN (NAW)GEGEVENS

Om onze ledenadministratie kloppend te houden is het belangrijk dat ieder lid wijzigingen in persoonlijke gegevens (bv. NAW-wijziging of bankrekeningnummer wijziging) of soort lidmaatschap (bv. van spelend seniorenlid naar VOBO) tijdig doorgeeft. Dit kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

OVERSCHRIJVING NAAR EEN ANDERE VERENIGING

Overschrijving naar een andere vereniging kan t/m 15 juni. Je moet je bij de secretaris van de nieuwe vereniging melden. Iedere speler in het amateurvoetbal kan de overschrijving digitaal laten regelen door zich te melden bij de nieuwe vereniging. Met behulp van Sportlink Club wordt de overschrijving dan in gang gezet.

De overschrijvingsregels (Reglement Overschrijvingsbepalingen Amateurvoetbal) blijven van kracht, maar de uitvoering wordt veel gemakkelijker voor zowel de speler als de betrokken verenigingen. Zo is het niet meer nodig om de oude spelerspas op te sturen en dat geldt ook voor de ledenmutatiekaart die in bepaalde gevallen nog noodzakelijk was. Een groot voordeel van digitaal overschrijven is dat de procedure veel sneller verloopt.

Hoe gaat het in zijn werk? 
Het digitaal overschrijven is ingebouwd in de ledenbeheer-module in Sportlink Club. De speler die wil overschrijven naar een andere vereniging gaat naar de nieuwe vereniging toe om zich aan te melden. Bij het aanmelden van deze speler wordt automatisch bepaald of, en zo ja welke, overschrijvingsregels van toepassing zijn. Tevens zal je bij de nieuwe vereniging - wanneer dit W.V.V.'34 is - het aanmeldingsformulier gaan invullen.

Bij goedkeuring van de aanmelding, wordt de speler direct overgeschreven en kan hij uitkomen voor de nieuwe vereniging. Deze vereniging krijgt per mail een bevestigingsbericht die tegelijk dient als tijdelijke spelerspas.

Als het systeem de overschrijving blokkeert geeft het aan welke redenen er zijn de aanmelding (nog) niet door te voeren. Ook dan volgt er een mail aan de betrokken verenigingen.
Kortom, verenigingen die de overschrijving mogelijk moeten maken voor een speler, kunnen dit zelf digitaal uitvoeren. De speler hoeft dus geen (blauw) formulier meer voor in te vullen en dit af te laten tekenen door beide verenigingen.

KNVB-LIDMAATSCHAP

Door middel van een W.V.V.'34 lidmaatschap ben je automatisch lid van de KNVB en val je daardoor onder de collectieve ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering van de KNVB.

AANMELDEN STEUNENDE LEDEN

Aanmelden als steunend lid kan altijd. Gebruik ook hiervoor bovenstaande link. Een aanmelding is tevens een machtiging voor de vereniging om je contributieverplichting te innen. Als steunend lid ben je dus ook automatisch KNVB bondslid. Je hebt als steunend lid gratis toegang bij de thuiswedstrijden van W.V.V.'34 1.

AANMELDEN CLUB VAN HONDERD (CVH) LID

Aanmelden als CVH kan altijd. Ook dit gaat via bovenstaande link naar het digitale aanmeldformulier. Een aanmelding is tevens een machtiging voor de vereniging om je contributieverplichting te innen. CVH leden zijn geen spelende leden van W.V.V.'34 en als zodanig niet ingeschreven als Bondslid bij de KNVB. Je hebt als CVH lid gratis toegang bij de thuiswedstrijden van W.V.V.'34 1. Tevens wordt er elk jaar een uitstapje voor je georganiseerd.

AFMELDEN ALS LID

Afmelden als lid kun je alleen aan het einde van het seizoen bij de ledenadministratie, maar uiterlijk 1 april! Dit kan door een mail te sturen naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Je lidmaatschap en betalingen worden op deze manier stop gezet.

Indien je je niet tijdig afmelt, blijf je automatisch nog een seizoen lid en blijven de contributieverplichtingen van kracht. Indelen van teams geeft de nodige problemen wanneer je je na 1 april nog afmeldt.

hoofdsponsor

Webshop kleding

kled

SECRETARIAAT W.V.V.'34

Monique Rotinklogo madebyMark Tuinte

Haaksbergerstraat 4 
7496 AX HENGEVELDE

secretaris@wvv34.nl 

Zoeken

Zoeken

Voetbalvereniging W.V.V.'34 | HENGEVELDE