• Succesvolle toernooideelname onderbouw WVV’34!

  Afgelopen zaterdag deed bijna de gehele onderbouw van WVV mee aan het jaarlijkse Gerrit ten Brummelhuis toernooi bij Rood Zwart in Delden.

   

  JO 9-1

  Waar in de ochtend de JO9-1, JO8-1 en JO8-2 in actie kwamen was het ’s middags de beurt aan JO11-1, JO10-1 en JO10-2.

  JO8-2 begon in poule A met bijna enkel JO8-1 teams van onder andere Bentelo en Delden. Deze werden allemaal de bietenbrug opgestuurd. De wedstrijd tegen NEO zat het even tegen en werd verloren. Ondanks dat werd toch het kampioenschap in de poule behaald.

  JO 8-2

  JO8-1 mocht in poule C aantreden tegen de 2 clubs uit Delden, Vogido en Bornerbroek. Met zeer goed samenspel en hard werken werden er 2 mooie gelijke spelen binnen gehaald. Deze puike teamprestatie heeft geresulteerd in een 5e plaats.

  JO 8-1

  JO9-1 zat in een loodzware poule met onder andere vv Twenthe en Markelo, ondanks de veelal gelijk opgaande wedstrijden werd er telkens nipt verloren. Met een beetje geluk had er iets meer ingezeten maar een mooie 5e plaats werd behaald door deze toppers.

  JO10-2 zat in Poule B met een mooi aantal derby’s op t programma. Met knap samenspel en hele mooie goals werd deze poule ongeslagen een prooi voor JO10-2. Ook zij mogen zich hierdoor poule kampioen noemen vandaag!

  JO 10-1

  JO10-1, uitkomende in poule A, begon de eerste 3 wedstrijden met grote overwinningen. Daardoor wisten ze, dat bij een gelijkspel in de laatste wedstrijd tegen Bentelo de hoogste trede van het podium beklommen zou worden.
  Deze spannende wedstrijd wat op en neer golfde eindigde in een 2-2 waardoor andermaal een WVV’34 team kampioen werd!

  JO 10-2

  JO11-1, als enigste team van WVV’34 vandaag spelend op natuurgras, bleek in poule B goed mee te kunnen komen en zelfs een poging te kunnen doen voor de winst. Helaas was Juliana nipt te sterk waardoor de tweede plek het hoogst haalbare was. Deze tweede plek werd in de laatste wedstrijd tegen NEO dan ook veilig gesteld met een mooie overwinning!

  Al met al een mooi en heel succesvol toernooi voor onze jeugd. Veel mooie goals, acties en samenspel.
  Genoeg voor de trainers en leiders om volgend seizoen weer op verder te borduren!

  De leiders zagen dat het goed was

  Alle eindstanden en uitslagen kunnen hier terug worden gelezen: KLIK HIER

   

  Bron: www.wegdamnieuws.nl