Nieuws

Paul Wegdam toernooi

Vanochtend om 9 uur vervolgde het Paul Wegdam Toernooi.

Vandaag stonden de wedstrijden W.V.V.'34 7 tegen W.V.V.'34 5 en W.V.V.'34 6 tegen W.V.V.'34 8 op het programma.

W.V.V.'34 7 maakte nog kans op de titel maar kwam al snel op een 2-0 achterstand. Hierdoor werd het duidelijk dat de winnaar van het toernooi uit de andere wedstrijd zou komen. Bij de rust stonden W.V.V.'34 8 en W.V.V.'34 6 op gelijke hoogte met een stand van 0-0. W.V.V.'34 8 had genoeg aan een gelijkspel maar kon dit niet vasthouden. Jord Bouwmeester scoorde in de tweede helft tweemaal waarmee W.V.V.'34 6 zich uit mocht roepen tot de winnaar van het toernooi.

Uitslagen wedstrijden:
W.V.V. '34 6 - W.V.V. '34 8: 2-0
W.V.V. '34 5 - W.V.V. '34 7: 6-0

Eindstand:
1. W.V.V.'34 6: 6 punten (onderling resultaat)
2. W.V.V.'34 8: 6 punten
3. W.V.V.'34 5: 3 punten (onderling resultaat
4. W.V.V.'34 7: 3 punten

 Onderling resultaat van de wedstrijden is zowel bij plek 1/2 als bij plek 3/4 beslissend geweest

 

 

W.V.V.’34 verslaat ook Holten en bekert door

 W.V.V.’34 heeft zondagmiddag het bekerduel op bezoek bij vv. Holten met 2-0 gewonnen. De ploeg van Niki Leferink maakte in beide helften één doelpunt. Beide treffers kwamen op naam van Lars Aarnink. Hoewel hij in de eerste helft bijna een doelpunt weggaf doordat hij een man wilde passeren vlak voor de 16 meter, maakte hij deze fout door de twee treffers goed.
W.V.V.’34 gaf organisatorisch niet veel weg en zat scherp op de Holtenaren die probeerden druk te zetten, maar door het combinatiespel van de Hengeveldenaren niet echt een vuist konden maken. W.V.V.’34 heeft door de overwinning drie zeges op rij geboekt en gaat hierdoor naar de volgende ronde.

Bron: www.wegdamnieuws.nl 

holtvooraf 2048x1366 holttrainer 2048x1366holtdani 2048x1366

holttomb 2048x1558

holtdani2 2048x1366

 
 
 
 
Jaarvergadering verplaatst naar 9 oktober a.s.

De geplande jaarvergadering van W.V.V.'34 zal worden verplaatst van a.s. maandag naar maandag 9 oktober. Reden hiervoor is een knieoperatie van onze voorzitter, die natuurlijk niet kan ontbreken tijdens de jaarvergadering. De jaarvergadering vindt dus plaats op maandag 9 oktober vanaf 20.30 uur in de kantine op Sportpark Rupertserve. In de week voorafgaand aan de jaarvergadering zal de agenda worden gedeeld. 

 

 

Aanvangstijd W.V.V.'34 1 a.s. zondag vervroegd

De bekerwedstrijd Holten 1 - W.V.V.'34 1 van a.s. zondag 17 september zal eerder worden gespeeld. De aanvangstijd is vervroegd naar 12.30 uur. De wedstrijd wordt gespeeld in Holten op Sportpark Mermanskamp. 

Open Dag Fysiotherapie Noordman op 23 september

Op zaterdag 23 september van 10:00 tot 14:00 houdt fysiotherapie Noordman open dag. Dit om te vieren dat ze nu al een tijdje in de kelder van de W.V.V. ’34 gevestigd zijn. Iedereen die het leuk vindt om een kijkje te nemen, is welkom. Ook Suzan van Beijmerwerdt van Inner Circle Training (personal training) zal aanwezig zijn op deze dag!

Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. De praktijk is te bereiken via het voetbalterrein (bij de kantine rechtsaf) of vanaf de Needsestraat bij de duivenvereniging er in.


Bron: www.wegdamnieuws.nl

W.V.V.’34 verslaat vv. Bentelo in bekerduel

W.V.V.’34 heeft dinsdagavond het bekerduel bij het naburige vv. Bentelo met 0-2 weten te winnen. De ploeg van Niki Leferink was vrijwel het gehele duel de bovenliggende partij.
De ploeg is geduldig gebleven en heeft zichzelf uiteindelijk laat beloond. Vooral de eerste twintig minuten waren fantastisch vanaf Hengeveldse zijde, waar Bentelo geen seconde de tijd kreeg om adem te halen. Uiteindelijk scoorde Stan Aarnink de openingstreffer uit een rebound, na een aanval via rechts welke verliep via Robin Rikkert en Remi Leferink. In de dying seconds stuurde Robin Rikkert Wouter Horstink nog 1 éénmaal weg en hij faalde niet 1 op 1 met de keeper, 0-2! 
Doelman Tom Pierik over het duel: “We waren denk ik de bovenliggende partij en kwamen in de eerste helft tot veel kansen. In de tweede helft hadden we iets minder kansen, maar maakten we de kansen die we kregen ook gelijk af. Al met al een terechte en goede overwinning en op naar vv Holten!”, besluit de goalie.

Bron: www.wegdamnieuws.nl 

 

 

 

 

Fysiotherapie Noordman bedankt vrijwilligers van W.V.V.'34 voor een prachtige accommodatie

Fysiotherapie Noordman had al langere tijd contact met voetbalvereniging W.V.V.’34 over een eventuele samenwerking, dit had meerdere redenen. De eerste reden was dat we de praktijk in Hengevelde overgenomen hadden in 2021 van dhr. Prenger, dus we zaten reeds in Hengevelde gevestigd. Ten tweede hadden wij al veel voetballers uit Hengevelde bij ons in behandeling voor langdurige revalidatie trajecten.

Paul Wegdam toernooi in volle gang

Zondagochtend is het Paul Wegdam toernooi weer gestart. In dit jaarlijkse toernooi nemen teams van W.V.V.'34 het onderling tegen elkaar op om uit te maken welk team er het beste voor staat. Het toernooi is een goede voorbereiding op het nieuwe seizoen en het is elk jaar weer een succes. 

W.V.V.’34 weet niet te scoren op Hoftoernooi: “Teleurstellend”

Het Hoftoernooi is dit jaar een prooi geworden voor SV Delden. Zij versloegen in de finale Rood Zwart overtuigend met 4-0. Diverse elftallen zoals Sportclub Markelo en vv Twenthe Goor traden aan met een mix van spelers van het eerste elftal en andere elftallen. Bij Markelo kwam dit omdat het eerste elftal een bekerwedstrijd moest afwerken tegen ATC’65, sommige andere teams hadden simpelweg schaarste in spelers.

WELPJESVOETBAL GAAT WEER VAN START VANAF ZATERDAG 16 SEPTEMBER A.S.!

Het welpjesvoetbal gaat weer van start bij W.V.V.'34!

Dit welpjesvoetbal is bedoeld voor kinderen van 2 tot en met 5 jaar, die graag willen voetballen, maar nog te jong zijn om in wedstrijdverband te spelen. Op deze manier kunnen ze alvast kennis maken met bal en spel.

Zie ook eerder geplaatst artikel op deze site over welpjesvoetbal: Voetbalvereniging W.V.V.'34 | HENGEVELDE - Welpjesvoetbal bij W.V.V.'34! (wvv34.nl)

Data en tijden: Zaterdagen 16, 23 en 30 september en 7 oktober a.s., start om 11.30 uur (duur 45 minuten). Deze periode kan eventueel verlengd worden met enkele weken.
Locatie: Het kleine kunstgrasveld (oude handbalveldje) bij W.V.V.'34.

Deelname is gratis, maar opgave is wel nodig!
Opgave kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook bij eventuele vragen kan er contact worden opgenomen via dit e-mail adres.

Graag ontvangen we bij de opgave ook een mobiel telefoonnummer van een van de ouders/verzorgers. Dit met het doel om een appgroep aan te maken om op deze manier ook snel te kunnen communiceren over belangrijke zaken, zoals bijvoorbeeld een eventuele afgelasting.

Commissie VTZ Jeugd Onderbouw

hoofdsponsor

Webshop kleding

kled

SECRETARIAAT W.V.V.'34

Monique Rotinklogo madebyMark Tuinte

Haaksbergerstraat 4 
7496 AX HENGEVELDE

secretaris@wvv34.nl 

Zoeken

Zoeken

Voetbalvereniging W.V.V.'34 | HENGEVELDE