• Frank Brummelhuis Nollen kanjer van de maand!

  Wie verdient voor deze maand de eervolle titel: De Nollen kanjer van de maand? Dat is de vraag die Wegdamnieuws zich elke vier weken stelt. Deze vraag is voor de maand juli. Deze keer is de eer aan Frank Brummelhuis, voorgedragen zelfs door twee verenigingen te weten handbalvereniging WHC en voetbalvereniging WVV’34!

  De uitreiking was door Tim Leferink en Maurice Workel, voorzitters van WHC en WVV’34.

  Frank tijdens zijn allerlaatste kamp

   

  Eva Keuper namens WHC:

  “Wij vinden dat Frank Brummelhuis de Nollen kanjer van de maand moet worden omdat hij zich 34 jaar! 17 jeugd kampen lang heeft ingezet als begeleider van het handbal-en voetbalkamp. Frank heeft dit jaar afscheid genomen tijdens het kamp en heeft daar een welverdiend groot applaus gekregen van de jeugd en begeleiders.
  Frank heeft door de jaren heen verschillende taken uitgevoerd, hij hield zich vooral bezig met dat iedereen genoeg eten en drinken kreeg. Als het bijna op was, dan reed Frank snel even heen en weer naar de bakker of de supermarkt zodat we altijd voldoende  hadden. Had iemand dieet wensen? Dan was dat geen probleem want regelde Frank dat.
  Ook het regelen van de locatie en het contact kon je aan Frank overlaten. Hij ging altijd een paar weken voor het kamp even langs om alles door te nemen.

   

  Frank nogmaals bedankt en geniet van je heerlijke pakketje!”

  Als het bijna op was, dan reed Frank snel even heen en weer

   

  WVV’34
  Voorzitter Maurice Workel: “Frank zet zich sinds jaar en dag in voor onze vereniging, bijvoorbeeld door de organisatie van het handbal-voetbal kamp. Daarnaast is Frank meer  jaar 42 jaar leider, een ongekende tijd. W.V.V.’34 bedankt Frank voor al zijn inzet voor de vereniging. De staat van dienst van Frank bij WVV’34:

  • Hij ontving de zilveren speld voor zijn actieve lidmaatschap op 16-09-2002
  • Hij was lid van het jeugdbestuur van 1993 tot 2010
  • Hij is sinds 2006 lid van de Club van 100
  • Hij is lid van verdienste geworden op 20-09-2010
  • Hij zat 17 jaar in het jeugdbestuur en is 25 jaar jeugdleider
  • Op 17-09-2017 ontving hij de Gouden Speld voor 40 jaar actief lidmaatschap
  • Op 30 oktober 2022 is Frank speciaal in het zonnetje gezet tijdens de jaarvergadering voor al zijn bijdragen bij het jeugdkamp sinds 1990 en zijn vele jaren als jeugdleider

  Een indrukwekkende lijst en ook buiten het dorp is Frank actief zoals bij de carnaval en de wandelclub!

   

  Frank gefeliciteerd namens WHC, WVV’34 en de redactie!

  Bron: www.wegdamnieuws.nl