Nieuws

WVV'34 strijdt tegen Avanti Wilskracht voor plek in 1/4 finale Tukker Cup
woensdag, 07 februari 2018 21:35

WVV'34 strijdt tegen Avanti Wilskracht voor plek in 1/4 finale Tukker Cup

Deze week staat voor de Tukker Cup in het teken van de 1/8 finale. Donderdagavond zal WVV'34 in een wedstrijd tegen 3e-klasser Avanti Wilskracht strijden voor een plek in de 1/4 finale van de Tukker Cup.

In de voorbeschouwing van deze wedstrijd vermeldt de organisatie van de Tukker Cup: "Vorig jaar waren de rollen nog omgedraaid qua klassen, maar tijdens de Tukker Cup wil dat niets zeggen. Avanti verloor namelijk kansloos van 4e-klasser GFC, maar herstelde zich net op tijd om in de laatste 2 wedstrijden 4 punten te pakken, waardoor ze op doelsaldo toch door gingen naar de knock-out fase. De gastheer van de Tukker Cup WVV '34 kende een uitdagende poule, maar speelde deze sterk. 2e-klasser Achilles '12, 3e-klasser Juventa '12 en mede 4e-klasser Sportclub Overdinkel werden aan de zegekar gebonden, waardoor de Hengeveldenaren als poulewinnaar eindigden. Een mooie krachtmeting voor beide elftallen. Wie zien we terug eind febuari in de volgende ronde?"

De wedstrijd morgenavond vangt aan om 20.15 uur in Glanerbrug. 

Tijdens de loting van de knock-out fase onlangs heeft de organisatie van de Tukker Cup bekend gemaakt dat er een 2e editie van de Tukker Cup zal worden georganiseerd. Ook WVV'34 zal hieraan deelnemen. Deze week schreef WVV'34 zich in voor de 2e editie volgend seizoen.

© 2017 WVV'34. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken