Nieuws

Veel deelnemers FIFA toernooi bij WVV'34!
zondag, 04 februari 2018 10:22

Veel deelnemers FIFA toernooi bij WVV'34!

Zaterdag 3 februari was het dan eindelijk zover, het FIFA toernooi voor jong en oud. In de weken vooraf werd er al druk gepraat door en over de teams en uiteraard gespeculeerd over wie dit toernooi zou gaan winnen. Het zelfvertrouwen bij sommige spelers en teams was hoog en velen waren ervan overtuigd dat ze de uiteindelijke winnaars zouden worden, dus de onderlinge strijd tussen de verschillende teams was zeker al op scherp gezet bij de start van het toernooi! 

Om 14.00 uur begon de jeugd tot en met 18 jaar met het toernooi, er waren in totaal in deze categorie 22 teams (van 2 personen) die meededen. Na verschillende potjes was de troostfinale tussen Stef & Wessel en Lars & Luuk, deze werd uiteindelijk gewonnen door Stef en Wessel, waarmee ze een mooie 3e plek behaalden. De finale was tussen Wout & Barten en Rens & Thijmen, deze werd uiteindelijk gewonnen door Wout & Barten en daarmee waren ze dus de winnaars van dit FIFA toernooi bij de jeugd!

 

Om 20.00 uur was het dan de beurt aan de ouderen boven de 19 jaar, daar deden in totaal 25 teams mee. Bij hen ging de uiteindelijke troostfinale tussen Martijn Baas & Wout Essink tegen Stan Aarnink & Wouter Horstink. Martijn Baas en Wout Essink wonnen dit potje en behaalden zo de 3e plaats. De finale ging tussen de teams Manchester United (Sem Kuipers en Roland Bergkamp) en Manchester City (Wessel Ziethof en Emiel Essink). Sem en Roland wonnen dit potje met overmacht, dus zij mochten zich de terechte winnaars noemen van het toernooi! 

Met in totaal bijna 100 deelnemers, was het zeker een geslaagd toernooi en dus voor herhaling vatbaar! 

 

 

© 2017 WVV'34. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken