Nieuws

Gouden Schoen: Jord Bouwmeester naar 2e plek in klassement
zondag, 12 november 2017 19:54

Gouden Schoen: Jord Bouwmeester naar 2e plek in klassement

Hij scoorde in de laatste minuten van de wedstrijd, thuis tegen Enter. Hij bewees daarmee meteen de waarde voor WVV 1. Door zijn doelpunt pakte WVV1 de volle buit tegen Enter. Jord die s’morgens nog met WVV 2 won van Groen Wit (Apeldoorn) met 1-2, zorgde met een hard schot in de hoek voor de enige treffer in de wedstrijd. En zo won WVv 1 met 1-0 van Enter.

WVV 3, waar de geblesseerde spelers weer op de weg terug zijn, wonen met 2-0 van BWO 3. Tijmen Walhof en Mart Grefte maakten hier de doelpunten. WVV 4 ging in alle vroegte op zondag morgen richting Delden waar tegen Rood Zwart gespeeld moest worden. Eindstand 7-2 nederlaag. Jelle Essink en Leon Blokhorst waren nog niet voor niks hun bed uitgekomen.

In de derby WVV5-WVV7 bleef het een gelijkspel. Een wedstrijd die uitmondde in een waar voetbalgevecht van beide elftallen leek WVV 7 met de punten er van door te gaan, maar WVV 5 liet zien waarom zij 2e staan. Ze rechten tot 2 keer toe hun rug en kwamen terug van een achterstand. Doelpuntenmakers bij WVV 5 waren Wouter Ros en Frank de Wit. Bij WVV 7 waren dit Sjoerd Pierik en Tim Wegereef.

WVV 8 bleef steken op een 1-1 gelijkspel, waarbij Roy ter Avest het doelpunt aan de zijde van WVV maakte.

Voor de top 10 van de Gouden Schoen klik hier

© 2017 WVV'34. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken